TERMENI ȘI CONDIȚII DE UITILIZARE A SITE-ULUI

Site-ul www.shehairextension.ro (denumit în continuare „SITE”) este proprietatea Ametist Studio S.R.L. Str. Primăverii, nr 10C Somova, Jud Tulcea Tel: 0741 359 993 adresa de email [email protected], înregistrată la Registrul Comerțului J36/112/2012 și CUI RO 29877544.

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

INTRODUCERE

Folosirea, inclusiv vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.shehairextension.ro presupune acceptarea în totalitate și de fiecare dată când accesați site-ul nostru a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și produse. Va invităm să citiți cu atenție capitolul Termeni și Condiții pentru a fi în cunoșțînță de cauza în momentul în care finalizați o comandă.

Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către vânzător, fără a fi necesară o notificare prealabilă a clientului. Clientul are acces permanent la termenii și condițiile utilizării serviciilor și este obligat să le citească de fiecare dată când accesează site-ul nostru.

Utilizând acest SITE, dumneavoastră (denumit în continuare „client sau utilizator”) sunteți de acord cu Termenii și Condițiile pe care www.shehairextension.ro le pune la dispoziție. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui SITE va rugăm să nu utilizați acest SITE.

Societatea Ametist Studio S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J36/112/2012, CUI RO29877544, este dețînătoarea site-ului www.shehairextension.ro

SITE-ul pune la dispoziția Utilizatorilor un magazin online de produse cosmetice profesionale originale, care include: Extensii din par natural 100%, peruci, produse de întreținere, consumabile și accesorii.

Clientul sau utilizatorul a luat la cunoșțînță că, deși Internetul este adesea un mediu sigur, există interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt în afară puterii Ametist Studio SRL, iar Ametist Studio SRL nu poate fi găsit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informațiilor pe Internet.

Cu toate că ne dorim că SITE-ul să fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, SITE-ul ar putea fi indisponibil din când în când pentru orice motiv, incluzând – fără să se limiteze la – mentenanță și verificări tehnice. Înțelegeți și ați luat la cunoșțînță că din cauza circumstanțelor, fie ele în afară sau în puterea Ametist Studio SRL, accesul la SITE poate fi întrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

DEFINIȚII

Client sau utilizator – persoană fizică sau juridică ce vizualizează paginile acestui magazin online și care lansează o Comandă

Vânzător – societatea comercială Ametist Studio SRL, cu sediul în Somova, Str. Primăverii nr 10C ,cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J36/112/2012 și CUI: RO 29877544, Capital Social: 200 lei.

Comandă – un document electronic ce intervine că formă de comunicare între Client și Vânzător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Produsele, iar Clientul este de acord să primească aceste Produse și să facă plata acestora conform detaliilor stabilite înainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Clientului.

Contract / Termeni și Condiții – o Comandă lansată de Client și confirmată de către Vânzător. Clientul acceptă termenii în care este încheiat contractul la momentul lansării comenzii. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

COMENZILE ONLINE SE VOR REALIZA ASTFEL:

Pentru persoane fizice: nu este necesară înregistrarea pe SITE, se pot realiza comenzi în mod direct, adăugând produsele dorite în coșul de cumpărături.

Pentru saloanele de înfrumusețare este necesară înregistrarea pe SITE. După completarea datelor de înregistrare, acestea vor fi verificate de operatorii noștri. Contul va deveni valid și va putea fi folosit în maxim 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea pe SITE. Autentificarea ulterioară se va realiza pe baza numelui de utilizator și a parolei alese.

Pentru persoane juridice care doresc să achiziționeze produse pe firma, dar nu sunt saloane de înfrumusețare, nu este necesară crearea unui cont pe SITE. Se achiziționează produse că și în cazul persoanelor fizice, însă înainte de trimiterea comenzii este necesară bifarea căsuței „Date de facturare firma” și completarea câmpurilor necesare.

COMENZILE TELEFONICE:

Comenzi telefonice se pot realiza la numărul de telefon 0741359993, număr cu tarif normal apelabil de Luni până Vineri în intervalul 10:00 – 17:30.

Informații suplimentare despre produse pot fi obținute de la numerele menționate mai sus, la adresa de email [email protected] sau folosind formularul de contact din cadrul secțiunii „Contact”.

Fotografiile produselor afișate pe SITE sunt cu titlu de prezentare. Cu toate că Ametist Studio SRL încearcă să updateze constant SITE-ul, pot surveni diferențe între poze și produsele fizice. Va rugăm să ne sesizați orice diferența observată între poză și produs pentru a realiza înlocuirea pozelor respective. De asemenea, Ametist Studio SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice neconcordata între fotografiile produselor pe SITE și ambalajul/formă de prezentare a produselor fizice.

www.shehairextension.ro își rezervă dreptul, pe baza unilaterală, să modifice, să anuleze sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. www.shehairextension.ro își rezervă dreptul de a modifică, șterge, actualiza orice produse prezente pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.shehairextension.ro: texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea www.shehairextension.ro și/sau a partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al www.shehairextension.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.shehairextension.ro permite Clientului sau Utilizatorului acces nelimitat în interes personal pe acest SITE.

Clientul sau Utilizatorul nu are dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata SITE-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Ametist Studio SRL fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează SITE-ul pot face comentarii sau orice alte comunicări, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

www.shehairextension.ro solicită fiecărui membru înregistrat să acționeze în mod onest și etic atunci când folosește SITE-ul.

Persoanele care vor utiliza o adresa inexistentă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. www.shehairextension.ro nu poartă responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

www.shehairextension.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în acest website și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

www.shehairextension.ro nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate.

În mod expres, www.shehairextension.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importantă majoră sau incidentale, incluzând dar fără a se limita însă la pierderi de profit, văd comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui SITE, sau orice alt aspect relaționat acestuia.

În cazul în care www.shehairextension.ro va face obiectul oricărei pretenții de orice natură din partea oricărui terț în/sau/din legătură cu informațiile/materialelele/pozele își rezervă dreptul de a chema prin acțiune civilă pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.

www.shehairextension.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un Utilizator prin intermediul SITE-ului.

www.shehairextension.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit SITE-ul și nici nu garantează faptul că SITE-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.shehairextension.ro nu conțîn viruși sau alte componente dăunătoare.

www.shehairextension.ro nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit SITE-ul.

Prin folosirea (vizitarea) SITE-ului, Utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și www.shehairextension.ro și partenerii/afiliații săi.

Sunt interzise în mod expres: accesarea SITE-ului de către dispozitive sau programe automate, copierea manuală a conținutului, citirea sau publicarea conținutului de către alte firme sau site-uri pentru a face comparație sau analiză.

Întregul conținut este proprietatea www.shehairextension.ro și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor din România. Orice încercare de a accesa datele personale ale oricărui alt Utilizator sau de a modifică conținutul SITE-ului este considerată tentativă de fraudă a SITE-ului și se va solicită punerea în mișcare a cercetării penale împotriva persoanei respective.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.shehairextension.ro este deținut și operat în totalitate de către Ametist Studio SRL. Folosirea sub orice formă și în orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul și structura site-ului, imaginile produselor, texte), fără acordul Ametist Studio SRL este interzisă și va fi pedepsită conform legislației române.

ALTE CLAUZE

Ne străduim permanent pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ și pot conține rareori inadvertențe cum ar fi: nuanță culorii produselor din poze poate fi diferită decât cea reală. Unele specificații sau prețul produselor pot conține erori de operare sau pot fi modificate de către vânzător fără un preaviz, fără însă a afecta comenzile deja acceptate de noi.

Nu suntem răspunzători pentru situațiile care pot apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server sau terți.

Pentru raportarea problemelor de drepturi de proprietate intelectuală va rugăm să ne contactați la adresa de mail [email protected]

Contractul dintre Vânzător și Client, pe baza Comenzilor, intră în jurisdicția legilor din România.

Pentru orice alte detalii sau informații nu ezită să ne contactezi prin mail sau le telefon. Îți răspundem cu cea mai mare plăcere.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Ametist Studio SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclamămarketing și publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor plasate de dumneavoastră și pentru a beneficia de ofertele și reducerile magazinului nostru online www.shehairextension.ro. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa și livra comenzile plasate și imposibilitatea de a va anunță regulat despre ofertele și reducerile magazinului nostru online www.shehairextension.ro

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Ametist Studio SRL prin intermediul magazinului online www.shehairextension.ro va rugăm  va înscrieți la newsletterul nostru, specificând numele și adresa dumneavoastră de mail. Dacă doriți  achiziționați un produs sau serviciu din magazinul online www.shehairextension.ro va rugăm  completați datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresa, localitate, serie și număr de buletin, adresa de mail, număr de telefon ).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact [email protected] . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străînătate.

Acest SITE poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informații colectate de www.shehairextension.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajută la îmbunătățirea serviciilor oferite.

www.shehairextension.ro nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Ne rezervăm dreptul de a modifică acest acord oricândDin acest motiv va invităm -l citiți frecvent.

_______________________________________________________________
Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile Ametist Studio SRL, folosim o facilitate a browserului Internet numita „cookie”.

Un cookie este un fisier de dimensiuni reduse care are nevoie de permisiunea dumneavoastra pentru a fi salvat pe hard-disk-ul dumneavoastra. Odata ce acceptati, fisierul este stocat local si ajuta la analiza traficului web sau memoreaza preferintele unui site vizitat des. Cookie-urile ajuta aplicatiile web sa ofere raspunsuri personalizate. Aplicatia web isi poate modifica parametrii pentru a corespunde nevoilor tale adunand si memorand informatii legate de preferintele tale.

Per ansamblu, cookie-urile ne ajuta sa iti punem la dispozitie un website mai bun deoarece ne ofera oportunitatea de a monitoriza ceea ce considerati folositor sau inutil intr-o pagina web. Un cookie nu ne ofera acces in nici un caz la computerul dumneavoastra sau la informatiile dumneavoastra, ci doar la acele informatii pe care alegeti sa le impartasiti cu noi. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Majoritatea browser-elor accepta cookie-uri automat, dar de obicei puteti modifica in setarile browserului ca acesta sa le refuze. Refuzul de a stoca cookie-uri va poate impiedica sa experimentati toate caracteristicile unei pagini web.

COOKIES STRICT NECESARE

Acestea sunt esentiale pentru a putea naviga pe acest site si pentru a-i accesa sectiunile securizate. In absenta lor, anumite optiuni pe care incercati sa le accesati nu vor fi disponibile (ex. formulare concursuri).

COOKIES PENTRU PERFORMANTA SITE-ULUI

Aceste module cookie ne permit să numărăm vizitele și sursele de trafic pentru a putea măsura și îmbunătăți performanța site-ului nostru. Ele ne ajută să știm ce pagini sunt cele mai puțin populare și să vedem cum se deplasează vizitatorii în interiorul site-ului.

Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt agregate și, prin urmare, anonime. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, nu vom ști când ați vizitat site-ul nostru și nu vom putea să-i monitorizăm performanța.

COOKIES CE TIN DE FUNCTIONALITATE

Aceste module permit site-ului sa retina optiunile dumneavoastra (precum numele de utilizator, limba sau locatia geografica) si sa va ofere optiuni suplimentare, personalizate in baza acestor informatii. De asemenea, aceste cookies pot fi utilizate si pentru a retine modificarile de font, marimea textului ori alte moduri in care doriti sa personalizati paginile site-ului. In plus, pot fi folosite pentru a va oferi serviciile solicitate, cum ar fi vizionarea unui material video sau comentariul pe un blog. Informatiile culese pot fi anonimizate si aceste cookies nu urmaresc modul in care navigati pe alte site-uri.

LISTA DE COOKIE-URI COLECTATE

Tabelul de mai jos ilustrează cookie-urile pe care le salvăm local şi conţinutul acestora.

Denumire

Descriere

CART

Asociere cu coşul dumneavoastră de cumpărături.

CATEGORY_INFO

Stochează informaţiile de categorie din pagină, care permite ca paginile să fie afişate mai repede.

COMPARE

Stochează produsele pe care le aveţi în lista de Comparaţie dintre produse.

CURRENCY

Stochează preferinţele legate de moneda utilizată.

CUSTOMER

Stochează o versiune criptată a ID-ului dumneavoastră de cumpărător.

CUSTOMER_AUTH

Stochează un indicator care identifică faptul că sunteţi sau nu logat pe site.

CUSTOMER_INFO

Stochează o variantă criptată a grupului de clienţi din care faceţi parte.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Stochează ID-ul Customer Segment

EXTERNAL_NO_CACHE

Stochează un steag care indică dacă cache-ul este dezactivat sau nu.

FRONTEND

Stochează ID-ul sesiunii dumneavoastră pe server.

GUEST-VIEW

Permite utilizatorilor „guest” să îşi editeze comenzile.

LAST_CATEGORY

Ultima categorie vizitată.

LAST_PRODUCT

Cel mai recent produs vizualizat.

NEWMESSAGE

Indică dacă a fost primit un mesaj nou.

NO_CACHE

Indică dacă este permisă utilizarea memoriei cache.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Un link către informaţii despre coşul dumneavoastră de cumpărături şi despre istoricul de vizualizări.

POLL

ID-ul oricărui sondaj recent în care aţi votat.

POLLN

Informaţii despre sondajele în care aţi votat.

RECENTLYCOMPARED

Produsele comparate recent.

STF

Informaţii despre produsele recomandate prin email prietenilor.

STORE

Magazinul sau limba pe care aţi selectat-o.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Indică dacă utilizatorul permite folosirea cookie-urilor.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Produsele vizualizate recent.

WISHLIST

O listă criptată cu produsele adăugate în Wishlist.

WISHLIST_CNT

Numărul de produse din Wishlist.

ACTIVAREA MODULELOR COOKIE PE PC

Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:

Google Chrome

 1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;
 2. Click pe tab-ul Under the Hood , mergeti la sectiunea Privacy si selectati butonul Content settings;
 3. Bifati optiunea Allow local data to be set.

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

 1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Internet options, apoi click pe tab-ul Privacy;
 2. Verificati ca Privacy level sa fie setat la Medium sau mai jos, ceea ce va permite browser-ului utilizarea si stocarea de cookies;
 3. Setarile peste Medium vor dezactiva modulele cookies.

Mozilla Firefox

 1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;
 2. Selectati apoi simbolul Privacy;
 3. Click pe Cookies, apoi bifati allow sites to set cookies.

Safari

 1. Click pe simbolul Cog in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;
 2. Click pe Security, bifati Block third-party and advertising cookies;
 3. Click pe Save.

ACTIVAREA MODULELOR COOKIE PE MAC

Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:

Microsoft Internet Explorer 5.0 pentru OSX

 1. Click pe Explorer in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;
 2. Scroll in jos pana identificati Cookies in sectiunea Receiving Files;
 3. Selectati optiunea Never Ask;

Safari pentru OSX

 1. Click pe Safari in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;
 2. Click pe Security apoi pe Accept cookies;
 3. Selectati Only from site you navigate to.

Mozilla si Netscape pentru OSX

 1. Click pe Mozilla sau Netscape in bara de sus a browser-ului si selectati Preference;
 2. Scroll in jos pana la optiunea cookies in sectiunea Privacy & Security;
 3. Selectati Enable cookies for the originating web site only.

Opera

 1. Click pe Menu in bara de sus a browser-ului si selectati Settings;
 2. Selectati Preferences, apoi tab-ul Advanced;
 3. Selectati apoi optiunea Accept cookies.

GOOGLE

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a utilizarii paginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizeaza „cookies” – fisiere text create pe calculatorul dumneavoastra, care permit analizarea modului in care utilizatorii folosesc site-ul in cauza. Informatiile generate de aceste fisiere se refera la modul in care folositi site-ul (inclusiv la adresa dumneavoastra de IP) si sunt transmise catre Google, care le stocheaza pe servere din UE. Google va folosi aceste informatii pentru a evalua modul in care utilizati site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum si pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site si de utilizarea internetului.

De asemenea, Google poate transfera aceste informatii unor terti, in situatia in care legea impune acest lucru sau in cazul in care tertii respectivi prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra de IP cu nicio alta informatie pe care o detine. Puteti bloca utilizarea fisierelor „cookies” selectand anumite setari pentru browser-ul dumneavoastra. Daca alegeti aceasta varianta insa, este posibil sa nu puteti utiliza toate functiile acestui site. Folosind acest site, va dati automat acordul ca Google sa va prelucreze datele, in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti impiedica Google sa detecteze un fisier de tip cookie cu activitatea generata de dumneavoastrape acest site (inclusiv adresa de IP) precum si procesarea acestor informatii, prin descarcarea si instalarea urmatorului plugin http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

FACEBOOK

Pe paginile noastre Web se folosesc și module de tracking si performanta a traficului venit de pe canalele sociale. Este vorba aici instrumentul de analiza pixelul Facebook oferit de Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Informatiile colectate cu ajutorul acestui instrument ne ajuta sa intelegem mai bine actiunile pe care le intreprindeti pe siteul nostru in vederea optimizarii interactiunilor cu dvs. Monitorizeaza conversiile venite de pe canalele sociale si ajuta la crearea de audiente pentru eventualele reclame pe care Ametist Studio SRL le poate afisa in mediile sociale.

Scopul și volumul înregistrării datelor și prelucrarea mai departe și utilizarea datelor prin Facebook precum și drepturile dvs. referitoare la aceasta și posibilitățile de instalare în scopul protecției sferei dvs. private le găsiți în indicațiile privind protecția datelor ale Facebook: http://www.facebook.com/policy.php ; http://www.facebook.com/policy.php

Dacă nu doriți ca Facebook să repartizeze contului dvs. de Facebook datele cumulate despre apariția noastră pe Web, trebuie ca înainte de vizionarea paginii noastre Web, să ieșiți din Facebook. Puteți împiedica complet încărcarea Facebook Plugins și cu Add-Ons pentru Browser-ul dvs., de ex. cu „Facebook Blocker“ (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/ ).

MAGAZIN ONLINE

Cumpărătorul poate reclamă ori notifica orice neajunsuri, plângeri, somaţii etc. în scris prin poştă la adresa Str. Primăverii, nr 10C Somova, Jud Tulcea telefonic la nr: 0741 359 993, sau prin email la: [email protected].

Sediu central: Str. Primăverii, nr 10C Somova, Jud Tulcea

Program de lucru: Luni – Vineri 10:00 – 18:00

Serviciu client: [email protected]| T: 0741 359 993

Contact Shop Online: [email protected] | T: 0741 359 993