Extensii Socap păr natural
By She Professionals

Despre Socap by She 

Extensii Socap by She Professionals este o societate lider pe piața mondială, fiind cel mai mare producător de articole din păr natural. Atuurile noastre sunt: experiență de peste 15 ani, cel mai bun raport calitate-preț, varietatea mare de culori și lungimi, disponibilitatea pe stoc, seriozitatea și promptitudinea.

Experiență în sector de peste 15 ani

De peste 15 ani, societatea noastră este importator direct în România, iar valorile companiei noastre se axează pe relația pe termen mediu și lung cu clienții noștri și dorim să devenim partenerul dumneavoastră de încredere. 

Experiența ne permite să te consiliem cât mai bine și corect, folosim doar păr natural virgin 100%, materiale profesionale de cea mai bună calitate, aparatură, produse de întreținere și consumabile în domeniu.

Păr natural Indian

Pentru procesul de producție al extensiilor, She Professionals folosește doar păr indian de cea mai bună calitate de la donatori perfecți sănătoși.

Extensii de păr orginale și certificate

Părul este REMY Grad A+, ceea ce înseamnă că nu a suferit procesul chimic de îndepărtare a cuticulei, firul de păr este acoperit și protejat în timp față de agresiunea factorilor externi. De asemeni, firele de păr sunt așezate respectând sensul natural de creștere pentru a evita încurcarea și pentru a facilita pieptănarea.

Toate produsele sunt originale.
Oferim certificat de calitate și conformitate!

Cliente She Professionals Romania Extensii de par_23

De ce să alegi extensiile din păr natural
She Professionals România

hair
100% PĂR NATURAL

100% păr natural Indian REMY Grad A+ 

transport
TRANSPORT GRATUIT

Gratis – pentru comandă cu o valoare mai mare de 350 de lei

quality
CERTIFICAT DE CALITATE

Produse profesionale originale însoțite de Certificat de calitate și conformitate!

asistenta1
CONSILIERE GRATUITĂ

Consiliere gratuită.