TERMENI ȘI CONDIȚII DE UITILIZARE A SITE-ULUI

Site-ul www.shehairextension.ro (denumit în continuare „SITE”) este proprietatea Ametist Studio S.R.L. Str. Primăverii, nr 10C Somova, Jud Tulcea Tel: 0741 359 993 adresa de email [email protected], înregistrată la Registrul Comerțului J36/112/2012 și CUI RO 29877544.

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

INTRODUCERE

Folosirea, inclusiv vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.shehairextension.ro presupune acceptarea în totalitate și de fiecare dată când accesați site-ul nostru a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și produse. Va invităm să citiți cu atenție capitolul Termeni și Condiții pentru a fi în cunoșțînță de cauza în momentul în care finalizați o comandă.

Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către vânzător, fără a fi necesară o notificare prealabilă a clientului. Clientul are acces permanent la termenii și condițiile utilizării serviciilor și este obligat să le citească de fiecare dată când accesează site-ul nostru.

Utilizând acest SITE, dumneavoastră (denumit în continuare „client sau utilizator”) sunteți de acord cu Termenii și Condițiile pe care www.shehairextension.ro le pune la dispoziție. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui SITE va rugăm să nu utilizați acest SITE.

Societatea Ametist Studio S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J36/112/2012, CUI RO29877544, este dețînătoarea site-ului www.shehairextension.ro

SITE-ul pune la dispoziția Utilizatorilor un magazin online de produse cosmetice profesionale originale, care include: Extensii din par natural 100%, peruci, produse de întreținere, consumabile și accesorii.

Clientul sau utilizatorul a luat la cunoșțînță că, deși Internetul este adesea un mediu sigur, există interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt în afară puterii Ametist Studio SRL, iar Ametist Studio SRL nu poate fi găsit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informațiilor pe Internet.

Cu toate că ne dorim că SITE-ul să fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, SITE-ul ar putea fi indisponibil din când în când pentru orice motiv, incluzând – fără să se limiteze la – mentenanță și verificări tehnice. Înțelegeți și ați luat la cunoșțînță că din cauza circumstanțelor, fie ele în afară sau în puterea Ametist Studio SRL, accesul la SITE poate fi întrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

DEFINIȚII

Client sau utilizator – persoană fizică sau juridică ce vizualizează paginile acestui magazin online și care lansează o Comandă

Vânzător – societatea comercială Ametist Studio SRL, cu sediul în Somova, Str. Primăverii nr 10C ,cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J36/112/2012 și CUI: RO 29877544, Capital Social: 200 lei.

Comandă – un document electronic ce intervine că formă de comunicare între Client și Vânzător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Produsele, iar Clientul este de acord să primească aceste Produse și să facă plata acestora conform detaliilor stabilite înainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Clientului.

Contract / Termeni și Condiții – o Comandă lansată de Client și confirmată de către Vânzător. Clientul acceptă termenii în care este încheiat contractul la momentul lansării comenzii. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

COMENZILE ONLINE SE VOR REALIZA ASTFEL:

Pentru persoane fizice: nu este necesară înregistrarea pe SITE, se pot realiza comenzi în mod direct, adăugând produsele dorite în coșul de cumpărături.

Pentru saloanele de înfrumusețare este necesară înregistrarea pe SITE. După completarea datelor de înregistrare, acestea vor fi verificate de operatorii noștri. Contul va deveni valid și va putea fi folosit în maxim 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea pe SITE. Autentificarea ulterioară se va realiza pe baza numelui de utilizator și a parolei alese.

Pentru persoane juridice care doresc să achiziționeze produse pe firma, dar nu sunt saloane de înfrumusețare, nu este necesară crearea unui cont pe SITE. Se achiziționează produse că și în cazul persoanelor fizice, însă înainte de trimiterea comenzii este necesară bifarea căsuței „Date de facturare firma” și completarea câmpurilor necesare.

COMENZILE TELEFONICE:

Comenzi telefonice se pot realiza la numărul de telefon 0741359993, număr cu tarif normal apelabil de Luni până Vineri în intervalul 10:00 – 17:30.

Informații suplimentare despre produse pot fi obținute de la numerele menționate mai sus, la adresa de email [email protected] sau folosind formularul de contact din cadrul secțiunii „Contact”.

Fotografiile produselor afișate pe SITE sunt cu titlu de prezentare. Cu toate că Ametist Studio SRL încearcă să updateze constant SITE-ul, pot surveni diferențe între poze și produsele fizice. Va rugăm să ne sesizați orice diferența observată între poză și produs pentru a realiza înlocuirea pozelor respective. De asemenea, Ametist Studio SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice neconcordata între fotografiile produselor pe SITE și ambalajul/formă de prezentare a produselor fizice.

www.shehairextension.ro își rezervă dreptul, pe baza unilaterală, să modifice, să anuleze sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. www.shehairextension.ro își rezervă dreptul de a modifică, șterge, actualiza orice produse prezente pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.shehairextension.ro: texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea www.shehairextension.ro și/sau a partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al www.shehairextension.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.shehairextension.ro permite Clientului sau Utilizatorului acces nelimitat în interes personal pe acest SITE.

Clientul sau Utilizatorul nu are dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata SITE-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Ametist Studio SRL fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează SITE-ul pot face comentarii sau orice alte comunicări, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

www.shehairextension.ro solicită fiecărui membru înregistrat să acționeze în mod onest și etic atunci când folosește SITE-ul.

Persoanele care vor utiliza o adresa inexistentă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. www.shehairextension.ro nu poartă responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

www.shehairextension.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în acest website și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

www.shehairextension.ro nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate.

În mod expres, www.shehairextension.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importantă majoră sau incidentale, incluzând dar fără a se limita însă la pierderi de profit, văd comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui SITE, sau orice alt aspect relaționat acestuia.

În cazul în care www.shehairextension.ro va face obiectul oricărei pretenții de orice natură din partea oricărui terț în/sau/din legătură cu informațiile/materialelele/pozele își rezervă dreptul de a chema prin acțiune civilă pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.

www.shehairextension.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un Utilizator prin intermediul SITE-ului.

www.shehairextension.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit SITE-ul și nici nu garantează faptul că SITE-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.shehairextension.ro nu conțîn viruși sau alte componente dăunătoare.

www.shehairextension.ro nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit SITE-ul.

Prin folosirea (vizitarea) SITE-ului, Utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și www.shehairextension.ro și partenerii/afiliații săi.

Sunt interzise în mod expres: accesarea SITE-ului de către dispozitive sau programe automate, copierea manuală a conținutului, citirea sau publicarea conținutului de către alte firme sau site-uri pentru a face comparație sau analiză.

Întregul conținut este proprietatea www.shehairextension.ro și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor din România. Orice încercare de a accesa datele personale ale oricărui alt Utilizator sau de a modifică conținutul SITE-ului este considerată tentativă de fraudă a SITE-ului și se va solicită punerea în mișcare a cercetării penale împotriva persoanei respective.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.shehairextension.ro este deținut și operat în totalitate de către Ametist Studio SRL. Folosirea sub orice formă și în orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul și structura site-ului, imaginile produselor, texte), fără acordul Ametist Studio SRL este interzisă și va fi pedepsită conform legislației române.

ALTE CLAUZE

Ne străduim permanent pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ și pot conține rareori inadvertențe cum ar fi: nuanță culorii produselor din poze poate fi diferită decât cea reală. Unele specificații sau prețul produselor pot conține erori de operare sau pot fi modificate de către vânzător fără un preaviz, fără însă a afecta comenzile deja acceptate de noi.

Nu suntem răspunzători pentru situațiile care pot apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server sau terți.

Pentru raportarea problemelor de drepturi de proprietate intelectuală va rugăm să ne contactați la adresa de mail [email protected]

Contractul dintre Vânzător și Client, pe baza Comenzilor, intră în jurisdicția legilor din România.

Pentru orice alte detalii sau informații nu ezită să ne contactezi prin mail sau le telefon. Îți răspundem cu cea mai mare plăcere.